Verzending en bezorging

Leveren

Goods4home maakt gebruik van PostNL om uw bestelling te laten bezorgen. Zodra de betaling voor je bestelling is ontvangen, wordt deze verzonden. Alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Mocht dit niet het geval zijn dan ontvangt u hierover bericht van ons. Wij streven ernaar alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren, meestal binnen 2 a 3 werkdagen. Mocht de bestelling vertraging oplopen dan hoort u dit van ons. Is de bestelling binnen 3 werkdagen na verzending nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@goods4home.nl

Kosten pakketpost:
– Voor pakketpost tot 10 kg zijn de verzendkosten Euro 4,95, dit is met track&trace code
– Voor pakketpost tot 30 kg zijn de verzendkosten Euro 9,95 met track&trace code
– Afhankelijk van het product kunnen deze kosten afwijken, wij nemen dan contact met u op

Bestelling afhalen:
Het is ook mogelijk je bestelling bij goods4home af te halen in Enschede, na overleg met ons. We spreken dan een tijdstip met je af.

 

Retourneren

Alle producten die U koopt bij goods4home kunnen geretourneerd of geruild worden m.u.v. actie of sale artikelen . Het retourneren of ruilen van uw bestelling is mogelijk binnen 14 dagen na verzending van de bestelling, de verzenddatum staat op de factuur. Het product dient in originele en ongeschonden staat in de originele verpakking retour te worden gestuurd. Beschadigde en gebruikte producten kunnen wij helaas niet retour nemen. Een retourzending dient op eigen kosten verstuurd te worden. Ongefrankeerde zendingen kunnen wij niet retour nemen.

Graag voor het retourzenden een mailtje sturen aan goods4home met vermelding van het ordernummer van je bestelling. Je ontvangt van ons goedkeuring. Wanneer het product in ongeschonden staat is ontvangen door ons , wordt binnen 30 dagen het geld teruggestort of ontvang je een nieuw product. Let op dat je het pakket gefrankeerd verstuurd en vergeet niet uw naam, het order –of factuurnummer en bank – of gironummer te vermelden.

Onze adresgegevens zijn:
goods4home
Haverstraatpassage 40
7511 EX Enschede
Nederland