Styling & Advies

Persoonlijke aandacht voor jou of je bedrijf

Styling en advies op maat

Het kan soms lastig zijn om net die finishing touch die je in gedachten hebt aan je interieur te geven. In de bladen en op Pinterest zie je leuke plaatjes voorbij komen, maar hoe nu verder?

Wij bieden een laagdrempelige oplossing: Voor €50 komen wij langs met verschillende artikelen uit onze winkel zodat je die rustig in je eigen omgeving kunt bekijken. Wil je het een dagje laten liggen om te kijken of het echt bij je past? Geen probleem, dat kan!

Bij besteding boven de €500 aan artikelen vervalt het volledige advies bedrag. Natuurlijk zijn er meer mogelijkheden en kunnen we altijd zoeken naar een passende oplossing.

Kom gerust een keer langs in de winkel of neem contact met ons op om de mogelijkheid te bespreken!

Goods 4 you!

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Je medewerkers verrassen met echt iets leuks?

Goods4home adviseert hierbij graag!

Voor diverse bedrijven hebben wij al Kerstgeschenken mogen verzorgen, of op een andere manier meegewerkt aan een mooi cadeau. Wilt u graag dat we ter plekke iets organiseren dan is dat ook geen probleem. Bij ons komen kan ook, dan wordt het een speciale avond ‘goods4….’

Kortom bij ons is heel veel mogelijk voor jou en je bedrijf! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kom gezellig langs in onze winkel.