Veel gestelde vragen

Kan ik de bestelde producten ook afhalen?
Ja, u kunt de bestelde producten in Enschede afhalen. Wij zijn gevestigd aan de Haverstraatpassage 40.

Hoe kan ik betalen?
U kunt betalen via iDeal, Overboeking, MisterCash en SofortBanking.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Als het product op voorraad is wordt het binnen 2 à 3 werkdagen verzonden. Wij streven naar een zo vlot mogelijke afhandeling van uw bestelling. Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact op.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Ja, binnen 14 dagen na verzenddatum kunt u uw bestelling ruilen of retourneren mits het product ongebruikt en ongeschonden is. Graag vooraf even contact met ons zodat wij op de hoogte zijn van de retourzending. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Actie en sale artikelen kunnen wij niet retour nemen.

Kan ik het artikel op een ander adres laten bezorgen?
Ja, dat kan. U kunt bij uw bestelling een ander afleveradres invullen en wij zorgen dat de bestelling daar naar toe verzonden wordt.